Kako naći posao - u sezoni ili trajno?

Ako ste nezaposleni i niste prijavljeni u HZZ-ovoj evidenciji nezaposlenih ili tražitelja zaposlenja, a želite aktivno tražiti posao – ispunite i pošaljite nam niže navedeni obrazac!

Napomena: na sezonske poslove objavljene na ovoj stranici možete se javiti izravno poslodavcima i ne morate biti u prijavljeni u evidenciji HZZ-a, ali ako želite u budućnosti nastaviti tražiti posao preporučamo vam upis u našu evidenciju.

Ukoliko niste prijavljeni u evidenciju nezaposlenih, a željeli biste se prijaviti u evidenciju kao nezaposlena osoba možete to učiniti osobno ili elektronski. Više informacija o prijavi pronađite ovdje.

Kontakt podaci

za koje ste se školovali

Razina znanja stranog jezika

(Kazalo: A1 – početna razina; A2 – osnovna razina; B1 – srednja razina; B2 – viša srednja razina; C1 – napredna razina; C2 – vrsna/ekspertna razina)
Upišite jezik

Dodatno

Poredajte po važnosti samo ona zanimanja na kojima želite raditi

(upišite broj u kućicu ispred traženog zanimanja) :
Npr. srpanj-listopad
Moguće je odabrati više područja.

Ukoliko želite možemo Vas prijaviti u evidenciju Zavoda kao Tražitelja zaposlenja.

Tražitelj zaposlenja je osoba koja aktivno traži posao i želi koristiti usluge posredovanja savjetovanja i informiranja u vezi traženja posla, no tražitelji zaposlenja ne mogu koristiti prava koja proizlaze iz statusa nezaposlenosti kao što su novčana naknada, zapošljavanja putem mjera aktivne politike zapošljavanja i sl., te nemaju obvezu savjetovanja
Ukoliko niste, a željeli bi se prijaviti kao nezaposlena osoba možete to učiniti na osobno ili elektronski. Više informacija o prijavi pronađite ovdje.